Stambeno-poslovni kompleks Palata predstavlja novu dimenziju života u centru Banje Luke. Sa ciljem da unaprijedi kvalitet života u gradu kroz spoj postojećeg i novog, ovaj kompleks po projektu čini 340 stanova, kvadrature od 40 do 150 metara kvadratnih, raspoređenih u pet lamela. Uz to, kompleks ima i 16 poslovnih prostora, kvadrature 42 do 380 m², koji su smješteni u prizemlju i prvom spratu zgrade. Parking mjesta, kako za stanare tako i za posjetioce, obezbijeđena su kroz troetažnu podzemnu garažu sa 620 mjesta.

Palata nudi spoj urbanog života u centru grada, ali i potpune privatnosti. Zahvaljujući jedinstvenoj lokaciji, stanari imaju pristup nizu različitih sadržaja, a istovremeno su obezbijeđeni privatnost i mir. Idejno rješenje fasade obezbjeđuje da svaki stan ima maksimalnu privatnost, što predstavlja jedan od najznačajnijih faktora ovog kompleksa.

Cilj projekta je bio i unapređenje postojećih potencijala kako bi se ostvarila veza prirodnog i izgrađenog kroz različite programske sadržaje. U sklopu kompleksa će biti izgrađena nova pješačka zona koja će uz otvoreni javni prostor dodatno unaprijediti i uticati na povezanost u gradu. Ozelenjavanje i parterno uređenje će postići vezu između stanara Palate i prolaznika, na način da se svakome ponudi bolji kvalitet života i omogući interakcija objekta i okruženja.

Stambeno-poslovni kompleks Palata je savršen izbor za sve one koji žele uživati u luksuznom životu u centru grada, a istovremeno žele da imaju privatnost i mir. Ukoliko želite saznati više informacija ili želite posjetiti kompleks, možete nas kontaktirati putem telefona ili e-pošte.